Published On: aprilie 15, 2022721 words3,6 min read

Planificarea unui eveniment atat de fastuos precum o nunta nu este niciodata usor deoarece exista o multime de etape care trebuie parcurse.

Printre acestea se numara si aranjamentele florale pentru nunta.

Iar pentru a beneficia de aranjamente cat mai frumoase trebuie sa gasesti un designer floral pe masura.

Acestea fiind spuse, te invitam sa descoperi cateva detalii despre aranjamentele florale pentru nunta si motivele pentru care merita sa alegi un designer floral cu experienta.

Ce sunt aranjamentele florale pentru nunta?

Pe scurt, un aranjament floral este format din mai multe tipuri de flori, aranjate in asa fel incat sa se potriveasca cu tine, cu tema nuntii, cu sala, dar si cu alte pretentii pe care le poti ridica atunci cand il comanzi.

Crearea unui aranjament floral pentru nunta implica foarte multa munca.

Marea majoritate a cuplurilor devin stresate din cauza multitudinii de tipuri de flori disponibile iar alegerea pare sa fie de cele mai multe ori una foarte grea daca nu cumva imposibila.

Designerul floral trebuie sa se gandeasca foarte bine cum sa conceapa aranjamentul tau floral pentru ca acesta sa fie conform tuturor cerintelor tale.

Astfel, trebuie sa intelegi ca design-ul unui buchet de mireasa spre exemplu este o responsabilitate foarte mare.

Cauti un aranjament floral pentru nunta la pret promotional?

Descopera promotiile la pachete florale pentru nunta

Aranjamentele florale pentru nunta au nevoie de ingrijire permanenta

Tulpinile trebuie sa fie taiate in mod corespunzator, urmand ca florile sa fie depozitate ulterior in recipiente speciale.

In cazul trandafirilor, acestia trebuie sa aiba tulpini cat mai curate, spinii neavand ce cauta in aceasta situatie.

Florile trebuie sa se bucure de prospetime, iar coloristica acestora sa fie perfecta.

Pentru ca inflorirea sa se mentina pentru toata ziua nuntii tale, florile trebuie sa fie pastrate in frigidere speciale.

Florarii petrec foarte mult timp in ingrijirea florilor.

In plus, pentru ca un aranjament sa poate fi creat, florarul trebuie sa ia in considerare fiecare floare si sa o aseze in locul potrivit.

Trebuie sa se tina cont de dimensiunile florilor dar si de coloristica acestora.

Florile care au dimensiuni mai mici se pot plasa pe margine in timp ce la mijloc se pot pozitiona florile de dimensiuni mai mari.

Ziua nuntii este foarte importanta pentru designerul floral

Toate buchetele de flori pregatite cu multa atentie de designer-ul floral trebuie sa isi gaseasca locul bine meritat la nunta.

Aranjamentele florale trebuie sa fie impachetate in mod corespunzator pentru a se asigura ca sunt verticale si stabile pentru calatorie si trebuie sa fie transportate intr-un mediu care sa aiba aer conditionat.

Daca florile au nevoie de un mic retus, atunci designerul trebuie sa se ocupe de reconditionarea acestora.

Designerul floral este magicianul nuntii tale

Designerul floral este cel care va aduce mai multa culoare si frumusete nuntii tale.

Acesta trebuie sa fie capabil sa modifice un aranjament floral inclusiv la sala de evenimente daca acesta nu se potriveste cu tema nuntii tale.

Daca frumusetea florilor sau prospetimea acestora este compromisa, designerul floral trebuie sa ramana pe parcursul nuntii si sa isi foloseasca experienta pentru a le mentine frumoase.

Ziua nuntii tale trebuie sa fie perfecta din toate punctele de vedere.

Florile nu trebuie sa fie o exceptie, cu cat acestea vor fi mai frumoase si mai inmiresmate cu atat nunta ta va avea un succes mai mare.

About the Author: Raluca Paraschivescu

Ma ocup de aranjamente florale personalizate de mai bine de 10 ani, aceasta fiind pasiunea mea inca de cand eram copil. Iubesc florile din toate punctele de vedere, imi place sa le asortez si sa le aranjez, dupa care sa le ofer viitoarelor mirese. Am si un mic atelier in Bucuresti in care imi place sa cred ca se intampla lucruri magice. Astfel, daca te numeri printre persoanele care cauta aranjamente florale cu adevarat deosebite, iti stau la dispozitie.

Adauga un comentariu

Alte articole