De 10 ani ani activăm în acest domeniu și dorim să va oferim cel mi bun raport calitate/preț la pachete de servicii complete pentru evenimentul vostru!

Va oferim tot ce este necesar in materie de flori pentru evenimentul vostru, de la buchete, lumanari cununie, lumanari botez, aranjamente pentru mesele invitatilor, aranjamente pentru cristelnite, cocarde , corsaje, aranajmente pentru masina, panouri florale si arcade, tot ceea ce aveti nevoie pentru organizarea nuntii sau a botezului.

Diversitatea și frumusețea florilor pot tranforma un moment obișnuit într-o fantezie.

Chiar dacă evenimentul este unul intim sau grandios, un eveniment modern sau clasic, sau doriți o atmosferă eleganță, formală, romantică sau poate naturală, florile pot transformă viziunea în realitate.

Noi te ajutam ca ziua nuntii tale sa devina de neuitat, memorabila, evenimentul perfect si magic. Daca nu gasiti pe site modelul visat, consilierii nostri va stau la dispozitie pentru a putea decide impreuna care este cea mai buna varianta pentru evenimentul vostru.

Prin completarea formularului de comandă sau ofertă de preț, nu va asumați nici un fel de obligație de natură contractuală față de societatea noastră, deoarece estimarea de preț este complet GRATUITĂ.

Pentru o estimare cât mai realistă, va rugăm să completați toate rubricile formularului, iar la rubrică “Comentariu” să adăugați și eventualele dumneavoastră observații.