Despre noi

Mai scump găsești oriunde!

De mai bine de 9 ani activăm în acest domeniu și dorim să va oferim cele mai bune oferte calitate/preț la pachete de servicii complete!Va promitem un adaos comercial rezonabil!

Mixt-ul floral ,culorile si florile raman la alegerea d-voastra cu rugamintea sa alegem flori in sezon pentru a nu plati extra ,in general florile extra sezon implica si modificarea preturilor expuse pe site.nu cu mult dar se vor modifica.Vezi lista de preturi pt a verifica disponibilitatea florilor in luna evenimentulu d-voastra.

La noi se pune pret pe manopera si pe aranjarea florilor in diverse aranjamente florale.Pret manopera pe fir de floare de la 3 lei in functie de timpul de lucru si volumul aranjamentului ,numarul de flori ..etc.

Florievenimente.ro  va oferă  aranjamente florale pentru mese invitați, prezidii pentru nuntă, lumânări pentru cununie, buchete mireasă, buchete nașă, cocarde, corsaje,aranjamente florale pentru  masina tot ce este necesar pentru organizarea unei nunți sau a unui eveniment.

Diversitatea și frumusețea florilor pot tranforma un moment obișnuit într-o fantezie.

Chiar dacă evenimentul este unul intim sau grandios, un eveniment modern sau clasic, sau doriți o atmosferă eleganță, formală, romantică sau poate naturală, florile pot transformă viziunea în realitate.

Chiar dacă bugetul este unul limitat sau unul nelimitat consider că  avem cu toți dreptul de a ne bucură în ziua nunți,de a ne dărui ce-a ce ne place în ziua nunți ,să facem din această zi una de neuitat,memorabilă iar pentru că această să se întâmple nu ezitați să ne cereți ajutorul.

 Evenimentul va fi magic și perfect. 

Prin completarea formularu-lui de comandă sau ofertă de preț, nu va asumați nici un fel de obligație de natură contractuală față de societatea noastră, deoarece estimarea de preț este complet GRATUITĂ.

Pentru o estimare cât mai realistă, va rugăm să completați toate rubricile formularului, iar la rubrică “Comentariu” să adăugați și eventualele d-voastră observații.