Termeni si conditii

Acești termeni și condiții de utilizare sunt aplicabili site-ului www.florievenimente.ro. Vizitarea sau folosirea (cumpărarea produselor) acestui site, implică acceptarea acestor termeni și condiții.

ACCESUL LA SITE

SC.CASA DE BUCATE .S.R.L  garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei  SC.CASA DE BUCATE S.R.L fără acordul scris prealabil al acesteia.

De asemenea, este important de știut că pe acest website prețurile includ TVA.

Orice persoană fizică sau juridică care accesează acest Site (denumită în continuare Cumpărător) confirma că a citit și acceptat acești termeni și condiții în totalitate. În cazul în care nu acceptați termenii și condițiile prezentate, vă rugăm să nu mai utilizați acest site. Dreptul de proprietate asupra acestuia revine SC.CASA DE BUCATE S.R.L persoana juridică română având următoarele date de identificare: Cod Unic de Identificare: 18022982 Registrul Comerțului: J40/16885/2005. SC.CASA DE BUCATE S.R.L își rezervă dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adăuga și/sau retrage în parte sau în întregime Termenii și condițiile. Cea mai recenta versiune a Termenilor și Condițiilor poate fi citită oricând folosind legătura „Termeni și condiții” din josul paginilor site-ului.

CONFIDENŢIALITATE

SC.CASA DE BUCATE S.R.L poate deține informații despre dumneavoastră, pe care le-ați oferit (de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de înregistrare, contract etc.). Aceste informații pot include, printre altele, numele, adresa, numere de telefon, informații despre modul în care folosiți serviciile și produsele noastre.)

 1. În ce fel poate utiliza SC.CASA DE BUCATE S.R.L aceste informații personale? Informațiile despre dvs. pot fi folosite de noi doar în scopuri asociate comercializării serviciilor și produselor de pe siteulflorievenimente.ro, cum ar fi:
 2. a) procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastră;
 3. b) oferirea de produse și/sau servicii către dumneavoastră;
 4. c) soluționarea cererilor, întrebărilor sau a reclamațiilor făcute de către dumneavoastră;
 5. d) contactarea dumneavoastră (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text, pager sau telefon) în legătura cu oferte de produse și servicii ale florievenimente.ro sau în legătura cu produse și servicii care credem că ar putea fi de interes ca în cazul unor promoții, oferte speciale, etc. (în afară de cazul în care ați făcut o cerere privind aceasta activitate).

INFORMAȚII PERSONALE

Sunteți de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va începe imediat după îndeplinirea tuturor formalităților de înregistrare cerute. Informațiile furnizate trebuie să fie corecte. Optând pentru înregistrare, vă obligați să ne furnizați corect numele, adresa și alte informații utile. Prin accesarea contului și utilizarea parolei personale sunteți responsabil pentru toate acțiunile care decurg din folosirea acestora. SC.CASA DE BUCATE S.R.L nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijentei utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Datele dumneavoastră personale vor putea fi utilizate de către SC.CASA DE BUCATE S.R.L pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, poștă sau alte mijloace de comunicare despre acțiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc. Datele dumneavoastră personale vor putea fi transmise autorităților în drept cu scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau altor autorități în drept pentru efectuarea oricăror verificări justificate în baza legii. Datele furnizate de către clienți sunt strict confidențiale.SC.CASA DE BUCATE S.R.L  se angajează în fața clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii și să le utilizeze strict pentru uzul relației de afaceri dintre client și SC.CASA DE BUCATE S.R.L.

Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se afla în controlul nostru. SC.CASA DE BUCATE S.R.L se obligă să respecte drepturile dumneavoastră conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastră trimisă la adresa contact@florievenimente.ro, se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date; să înceteze prelucrarea datelor dumneavoastră personale.

SC.CASA DE BUCATE S.R.L certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanta cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea neavând un caracter limitativ):

 1. dreptul de a cere de la SC CASA DE BUCATE S.R.L să vă confirme dacă prelucrează sau nu datele dumneavoastră personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;
 2. dreptul de a cere de la SC CASA DE BUCATE S.R.L să rectifice, actualizeze, blocheze sau șterge, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conforma dispozițiilor Legii nr. 677/2001;
 3. dreptul de a cere SC CASA DE BUCATE S.R.L să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

ORICE ÎNCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONȚINUTUL SITE-ULUI WWW.FLORIEVENIMENTE.RO SAU DE A AFECTA PERFORMANȚELE SERVERULUI PE CARE RULEAZĂ SITE-UL WWW.FLORIEVENIMENTE.RO, VA FI CONSIDERATĂ O TENTATIVĂ DE FRAUDARE A SITE-ULUI ȘI VA PUNE ÎN MIȘCARE CERCETAREA PENALĂ ÎMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) ÎNCERCAT ACEST FAPT.

DREPTURI DE AUTOR

Întregul conținut al site-ului www.florievenimente.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe și alte date – este proprietatea  SC CASA DE BUCATE S.R.L . și a furnizorilor săi și este aparat de legea pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul a SC.CASA DE BUCATE S.R.L a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare. Pentru orice probleme legate de proprietatea intelectuală vă rugăm să ne contactați pe adresa de email contact@florievenimente.ro.

LICENȚA DE ACCES PE SITE

Sc.CASA DE BUCATE  SRL oferă o licență limitată pentru a accesa în interes personal site-ulflorievenimente.ro, dar interzice transferarea datelor de pe site (altele decât datele de tip cache), sau modificarea acestora exceptând situațiile în care SC CASA DE BUCATE  S.R.L își declara acordul scris privitor la cele de mai sus. Site-ulflorievenimente.ro și nicio parte componentă a acestuia nu poate face obiectul reproducerii, duplicării, copierii, vânzării sau exploatării în orice scop comercial fără consimțământul scris al SC CASA DE BUCATE S.R.L

DESCRIEREA PRODUSELOR

Florievenimente.ro folosește descrieri sugestive pentru produsele sale.Florievenimente.ro garantează acuratețea informațiilor de pe acest site. Pozele au titlu informativ. Nuanțele florilor din buchete și aranjamente pot fi diferite față de cele prezentate online, în funcție de disponibilitate. În cazul în care anumite produse, ambalaje sau flori lipse din stoc florievenimente.ro poate înlocui aceste produse, ambalaje sau flori cu unele similare ce păstrează valoarea produsului original. În cazul florilor din extrasezon, dezavantajul este că se găsesc pe o perioada scurtă de timp dar ele pot fi importate aproape în orice sezon, dar la prețuri mai mari. Mărimea, forma și culoarea coșurilor și a vaselor aranjamentelor disponibile online poate fi diferită. Puteți solicita în orice moment un buchet personalizat sau de o alta culoare în cazul în care acesta nu apare pe site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Florievenimente.ro vă propune o gamă variată de servicii. În cele ce urmează vă supunem atenției atât serviciile care ne-au consacrat, cât și cele pe care le-am dezvoltat mai recent cu același profesionalism și aceeași dedicare:

Realizarea la comanda a aranjamentelor florale pentru orice ocazie

Realizarea la comanda a buchetelor de mireasa și a florilor de nuntă

PREȚURILE

Prețurile afișate pe www.florievenimente.ro  includ TVA .La prețurile afișate se adaugă taxele de livrare care diferă în funcție de oras.

Prețul prezentat pe factura va fi același cu cel prezentat pe site (care include TVA) la momentul efectuării operațiunii, preț la care se adaugă costurile de livrare, dacă este cazul.

Prețul final este cel care a fost confirmat o dată în pagina de Finalizare comanda, preț care apare în confirmarea de comandă. În cazul în care utilizatorul nu poate fi contactat sau renunță la achiziționarea produsului,florievenimente.ro are dreptul de a anula comanda respectivă, restituind în totalitate suma plătită în avans atunci când este cazul.Florievenimente.ro își rezervă dreptul de a modifica în orice moment prețurile din site în funcție de schimbările ce au loc la bursa de flori din Olanda, de unde sunt importate. Prețul florilor diferă și în funcție de perioadele de vârf, Sărbători legale și zile specifice în alte tari, când prețul acestora crește. Florile importate în extrasezon sunt mai scumpe decât cele care pot fi găsite pe toată perioada anului.

COMENZI/LIVRĂRI

Florile pentru evenimente sunt comandate in Olanda si Romania si sosesc in atelier in zilele de miercuri si joi ale saptamani.Ele sunt tinute la apa pentru fixare 12 ore dupa care se vor lucra pe parcursul zilei de vineri.Unele comenzi se pot ridica joi-vineri,dar majoritatea se pot ridica sambata sau duminica in functie de data evenimentului si dupa cum este intelegerea  intre florievenimente.ro si client.

Intr-un pachet de servicii complet cu aranjamente florale si lumanari nunta/buchete, o livrare este gratuita.

Livrarea in Bucuresti este gratuita in limita timpului disponibil.Pentru a va asigura de livrarea gratuita va rugam sa plasati comanda in timp util.,nu avem livratori nelimitati.

Livrare in Ilfov-50-100 lei .Vezi  categoria Livrare pt detali .

ANULAREA COMENZILOR

Oricare dintre pachetele comandate ,orice fel de comanda facuta de pe site va avea la baza un contract de prestari servici si o anexa de contract cu serviciile dorite.Acesta se poate completa personal la atelier sau online.

Semnarea documentelor online se va face in urma unei comunicari intre noi si client telefonic,pe mail sau chat,fb  se va intocmi o cerere de oferta la care se va raspunde cu oferta de servici din partea florievenimente.ro,aceasta urmand sa fie confirmata si /sau modificata  de catre client ,oferta ce se va numi anexa de servici parte din contract nr…..,.si impreuna cu plata unui avans prin transfer bancar si semnarea acestor documente  se va intocmi documentatia necesara si se va considera comanda ferma si prompta.Documentatia cum ar fi : anexa servicii,contract,factura avans si bon de casa  se va transmite prin e-mail semnata si stampilata de ambele parti.

Si la atelier se va semna un contract si o anexa de servicii,se va emite un bon de casa  si o factura de avans.Procedura este identica si pentru comanda data la atelier ,numai ca plata avans se va face numerar,nu detinem P.O.S.In general avansul pentru pachete servici este de 10%.

În cazul solicitării anulării de către Cumpărător a unei comenzi  înainte de data livrării,comanda facuta si care are la baza obligatoriu un contract si o anexa de servicii la contract , acestuia nu i se va returna avansul .Clauza este valabila si este parte integrata in contract.Clientul, inainte de semnarea contractului va lua cunostiinta de aceasta clauza si nu numai.

Conform OUG 34/2014 buchetele şi aranjamentele vândute de site-ul florievenimente..ro nu se returnează fiind încadrate la categoria produse perisabile.

PLATA COMENZILOR

Plata serviciilor conform acestor Termeni și Condiții se poate prin două modalități simple:

 1. Prin transfer bancar în contul: RO20RNCB0065090021410001
 2. Rambus, la ridicarea comenzii
 3. Avansul este obligatoriu pentru orice comanda,acesta este de minim 10% si  se plateste prin transfer bancar  sau numerar la sediu pe baza unei facturi emise de florievenimente.ro.

TAXE SUPLIMENTARE

Prețul final plătit de client este format din prețul produsului și cheltuielile de expediție și/sau încasare aferente. Pe site-ul florievenimente.ro nu există așa numitele taxe ascunse.

GARANȚII ȘI LIMITĂRI

Tot ceea ce ține de acest site este oferit ca atare, atât timp cât este disponibil și fără o altă garanție.Florivenimente.ro nu oferă nici o garanție, expresă sau implicită, în ceea ce privește acest site. SC.CASA DE BUCATE SRL  nu își asumă nici o responsabilitate în cazul în care site-ul nu poate fi accesat de către utilizatori, pe o perioadă nelimitată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale. Pentru eventualele erori în folosire apărute din cauza unor modificări, setări, upgrade-uri etc. făcute de societatea de hosting ne pare rău, dar întreaga responsabilitate ii revine gazdei.SC CASA DE BUCATE SRL  își rezervă dreptul ca în orice moment sa schimbe în parte sau în totalitate conținutul informațiilor prezentate pe site, fără o notificare prealabilă a utilizatorilor. SC CASA DE BUCATE SRL își rezervă dreptul de a suspenda sau desființa acest site fără o notificare prealabila a utilizatorilor. SC CASA DE BUCATE SRL nu face nici o referire pe acest site la compatibilitatea dintre calculatorul utilizatorilor și acest site. Acest site va fi accesat de buna voie, iar utilizatorii își vor asuma în mod irevocabil și necondiționat responsabilitatea pentru accesarea acestui site. În cazul în care produsele nu se pot livra sau suferă deteriorări majore pe parcursul livrării, clientul poate cere relivrarea produselor comandate în condițiile optime.

Dacă aveți probleme legate de o comandă, probleme ce nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu Reprezentantul Customer Service cu care discutați, puteți lua legătura pentru o conciliere gratuită –contact@florievenimente.ro sau telefonic 0734 315 820 .

CESIONAREA ȘI SUBCONTRACTAREA

Vânzătorul poate cesiona și/sau subcontracta o terța parte pentru servicii ce țin de onorarea comenzii fără informarea Cumpărătorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vânzătorul va fi întotdeauna responsabil fața de Cumpărător pentru toate obligațiile contractuale.

CONDIȚII LEGALE

Site-ul florievenimente.ro funcționează conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

LITIGII

Orice litigiu apărut în legătură cu utilizarea serviciilor și produselor va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instantelor de judecată romane. Fiind de acord cu aceste Termene și Condiții, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

DISPOZIȚII FINALE

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau invalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. O dată cu cumpărarea și lansarea comenzii, clientul accepta fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat

DESCARCA DRAFT CONTRACT